Bekam: Biće mi teško da se vratim u Galaksi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam: Biće mi teško da se vratim u Galaksi

MILAN - Engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je da će mu biti teško da se vrati u Los Anđeles Galaksi, ako se ne ostvari trajan prelazak u Milan gde je na dvomesečnoj pozajmici.

Galaksi je u petak saopštio da Bekam mora da se vrati u Los Anđeles nakon isteka dvomesečne pozajmice.

"Rekao sam da želim da ostanem ovde i ako se vratim, biće mi teško, ali moraću da sačekam i vidim šta će se dogoditi", rekao je u nedelju Bekam novinarima nakon poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njegovog tima od Intera.

Milan je saopštio da se nada da će potpisati ugovor s 33-godišnjim engleskim reprezentativcem bez obzira na istek roka za transfere u američkoj fudbalskoj ligi.

Milan je sinoć u gradskom derbiju poražen od Intera sa 2:1, a Bekama je u drugom poluvremenu zamenio Filipo Inzagi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.