Fulam na dnu, može li Jokan da preživi novi poraz?

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam na dnu, može li Jokan da "preživi" novi poraz?

Fudbaleri Fulama, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović, izgubili su u poslednjem meču 11. kola Premijer lige na gostovanju Hadersfildu sa 1:0.

Hadersfild je krenuo ofanzivnije na svom terenu, pa je u 16. minutu Filip Biling sjajno šutirao, ali je njegova "bomba" zatresla prečku. Četa Dejvida Vagnera je nastavila sa napadima i u 29. minutu je došla do vođstva, a autogol je pripisan Timotiju Fosu Mensi.

Nemac Kris Leve je posle kornera centrirao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa levog krila, u skoku su bili Kristofer Šindler i Timoti Fosu Mensa, a lopta je o glavu jednog od njih ušla u mrežu Serhija Rika.

Iako je u prvi mah pogodak pripisan Šindleru, kasnije je došlo do zvanične promene, pa je defanzivcu Fulama upisan autogol.

U drugom poluvremenu Jokanovićevi izabranici su krenuli agresivnije ka golu Hadersfilda, ali nisu stvorili izglednije šanse, pa su do kraja uspeli da upute samo jedan šut u okvir gola protivnika.

Fulam je upisao osmi poraz u sezoni, pa se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa pet bodova, koliko ima i Kardif uz bolju gol-razliku. Hadersfild je ostvario prvu pobedu u sezoni i sada na 18. poziciji na tabeli ima šest bodova.

Zanimljiv je podatak da je Hadersfild prvi put zatresao mrežu protivnika na svom terenu posle 658 minuta. Prethodno je to učinio Tom Ins protiv Votforda u aprilu.

Iako je vlasnik Fulama Šahid Kan nedavno izjavio da Jokanović ima puno poverenje i da će ostati menadžer kluba, ipak je neizvesno kakva će biti njegova sudbina na "Krejven Kotidžu".

Pogledajte TABELU Premijer lige.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.