Jokanu se smeši otkaz – Hadersfild zakucao Fulam za dno tabele

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanu se "smeši" otkaz – Hadersfild "zakucao" Fulam za dno tabele

Fudbaleri Hadersfilda pobedili su Fulam na domaćem terenu u poslednjem meču 11. kola Premijer lige minimalnim rezultatom.

Hadersfild je konačno, posle 11 mečeva, uspeo da dođe do prve pobede u ovosezonskom izdanju Premijer lige, dok je Fulam zabeležio peti poraz u nizu, ukupno osmi.

Slaviša Jokanović je i pre meča sa Hadersfildom bio na "tankom ledu" a posle novog užasnog izdanja, ne samo prema rezultatu, mogao bi uskoro da ode iz kluba koji je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uveo u PL.

Strelac prvog i jedinog gola na meču bio je Timoti Fosu-Mensa, fudbaler Fulama, koji je u 29. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Fulam je pretio u nastavku utakmice i Jokanović je vrlo brzo po početku drugog poluvremena napravio sve tri izmene. Na teren su ušli Krist, Mekdonald i Johansen, ali avaj.

U 74. minutu Aleksandar Mitrović je proigrao Andreasa Širlea, Nemac je postigao pogodak, ali je ipak dosuđen ofsajd srpskom fudbaleru.

Mitrović je ponovo, peti meč zaredom, ostao bez gola i i dalje je na cifri od pet pogodaka u Premijer ligi.

Fulamu je ovo bio šesti poraz u nizu u svim takmičenjima, kao i treća utakmica na kojoj nisu postigli gol. Ipak, ako postoji "svetla" strana, tim sa Krejven Kotidža je prvi put posle šest mečeva uspeo da ne primi minimum dva gola.

Oni u narednom kolu dočekuju Liverpul, dok će Hadersfild ugostiti Vest Hem.

Hadersfild je posle 11 kola 18. na tabeli, dok je Fulam "zakucan" za samo dno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fulam na dnu, može li Jokan da "preživi" novi poraz?

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Fudbaleri Fulama, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović, izgubili su u poslednjem meču 11. kola Premijer lige na gostovanju Hadersfildu sa 1:0...Hadersfild je krenuo ofanzivnije na svom terenu, pa je u 16. minutu Filip Biling sjajno šutirao, ali je njegova "bomba" zatresla prečku....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.