Fudbaler Vigana: Grad je odvratan, a ni devojke nisu ništa bolje

Izvor: Blic, 25.Jan.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Vigana: Grad je odvratan, a ni devojke nisu ništa bolje

Fudbaler Vigana Mohamed Dijame iskazao je svoje nezadovoljstvo životom u Viganu u intervjuu za francuski magazin "So Foot".

Francuz je na Ostrvo stigao pre dve godine za četiri miliona funti iz Rajo Valjekana, predgrađa Madrida.

"Istina o životu u Viganu je da nema šta da se radi. Grad je mali i s****e je, nema nikakve atmosfere. Odem na trening i vratim se kući, i tako u krug. Ne mogu da poredim Madrid i Vigan jer sam tamo bio srećan, a i radi se o prestonici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tamo ne može da bude dosadno", rekao je Dijame koji nikako ni da se navikne na hladne zime.

"Nikada mi nije bilo hladno u Madridu, a ovde da ne pričam. Kada je padao sneg imao sam osećaj da je napolju '-15', samo sam čekao kada ću se pretvoriti u kockicu leda!", rekao je Dijame.

Nezadovoljnom vezisti nedostaju i Špankinje, za koje tvrdi da su mnogo lepše i atraktivnije od Britanki.

"Nisam verovao, ali izgleda da je istina da su sve engleske žene ružne. Prava je retkost naći neku koja odskače ovako kada je vidite na ulici. U Madridu sam imao osećaj da je svaka devojka lepa. Situacija se promeni malo preko noći jer se onda našminkaju pa i liče na nešto", rekao je Dijame.

Posle svega izrečenog logično je da Dijame želi da promeni sredinu na kraju sezone.

"Loše smo startovali sezonu, nadao sam se da ćemo se naći u sredini tabele, ali su nam brzo 'odsečena krila'. Ostaću u Viganu do kraja sezone i svim silama moramo da pokušamo da ostanemo u ligi. Videćemo šta će biti, ne želim da se vratim u Francusku, voleo bih da ne moram ponovo da se selim", rekao je Dijame.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Diame o Viganu: Ovde je odvratno i žene su tako ružne

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Jan.2011, 12:46

Francuski fudbaler Mohamed Diame koji već dve sezone igra za engleski Vigan, nikako ne može da se navikne na život na Ostrvu. On je nedavno bez imalo ustezanja otkrio da je njegov najveći problem tamošnji noćni život koji mu nikako ne odgovara. “Ovde

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.