Fudbal u žalosti - Preminuo jedan od najvećih, Dijego Armando Maradona (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 18:37

Fudbal u žalosti - Preminuo jedan od najvećih, Dijego Armando Maradona (video)

Smrt koja je potresla svet.

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, po mnogima i najveći, Dijego Armando Marradona, preminuo je u svojoj 61. godini života, preneli su argentinski mediji.

CNN iz Brazila, kao i "Clarin" iz Argentine su javili da je Dijego Armando Maradona preminuo nakon srčanog udara.

Legendarni argentinski fudbaler je prethodnih meseci imao velikih problema sa zdravljem, imao je i operaciju nakon koje se uspešno oporavio.

Bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je napustio pre dve nedelje.

Tokom svoje igračke karijere je bio najbolji na svetu, a za ono što je osvojio sa timovima i individualno bi vam trebalo 20 minuta da pročitate.

Fudbal danas plače, podsetite se u nastavku ko je bio Maradona...


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Umro Dijego Maradona

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2020

Dijego Armando Maradona, najbolji argentinski i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, je preminuo, javio je najveći argentinski medij "Klarin".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Božija ruka napušta pozornicu: Preminuo legendarni Dijego Armando Maradona

Izvor: Luftika.rs, 25.Nov.2020

Preminuo je legendarni Dijego Armando Maradona.. Maradona je preminuo od srčanog udara, prenose španski i argentinski mediji.. Argentinski “Klarin” preneo je da je primljen posle srčanog udara u bolnicu, ali su lekari posle nekoliko minuta konstatovali smrt.. Smatra se jednim od najvećih sportista...

Nastavak na Luftika.rs...

Ovako je govorio Maradona: "Nisam hteo sve ovo, samo da majci kupim kuću" VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2020

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je u 60. godini od posledica srčanog udara...Jedan od najboljih prikaza slavnog fudbalera uradio je Emir Kusturica u svom dokumentarnom filmu, posvećenom upravo njemu...U Kusturičinom dokumentarcu Maradona se, između ostalog, osvrnuo...

Nastavak na B92...

VIDEO Odlazak fudbalske ikone: Ko je bio Maradona

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020

Vest da je preminuo legendarni Dijego Armando Maradona veliki je gubitak za sve ljubitelje fudbala...Kako pišu argentinski mediji, nije bilo šanse da se spasi njegov život. Ostali smo tako bez jedne od najvećih ikona svetskog fudbala, po mnogima i bez najvećeg igrača svih vremena...U karijeri je...

Nastavak na Radio 021...

Dani žalosti u Argentini, telo Maradone izloženo u predsedničkoj palati

Izvor: VOA, 25.Nov.2020

Građani u Argentini opraštaju se od fudbalske legende Dijega Maradone, koji je preminuo u sredu od srčanog udara. Kovčeg sa njegovim telom biće izložen do subote u predsedničkoj palati Kasa Rosanda u Buenos Airesu. Predsednik Alberto Fernandez proglasio je trodnevnu žalost. "Njegove jedinstvene...

Nastavak na VOA...

Svijet se oprašta od Maradone: "Ostaćeš besmrtan"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2020

Od srčanog udara u 61. godini života umro je po mnogima najbolji fudbaler svih vremena Dijego Armando Maradona, a odmah nakon tužne vijesti koja je šokirala svijet počele su da stižu reakcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šta je Maradona poželio da mu piše na spomeniku

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2020, 13:50

Dijego Maradona, jedan od najvećih fudbalera svih vremena, preminuo je juče u Argentini u 61. godini od srčanog udara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.