Izvor: Beta, 25.Nov.2020, 18:45

Umro legendarni fudbaler Dijego Maradona

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona umro je danas u 60. godini.Kako je preneo list Ekip pisanje argentinskih medija, Maradona je umro od srčanog udara.Vest je prvi preneo najveći argentinski list Klarin.Jedan od najboljih fudbalera svih vremena podvrgnut je početkom meseca operaciji, pošto je imao subduralni hematom, odnosno nakupljanje krvi izmedju membrane i mozga. Legendarni fudbaler Boke juniors, Barselone i Napolija je po otpuštanju iz bolnice bio u stabilnom stanju, prema rečima lekara, ali je tada navedeno da će ići na lečenje od zavisnosti od alkohola.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro legendarni fudbaler Dijego Maradona

Izvor: Danas, 25.Nov.2020

Argentinska fudbalska legenda Dijego Armando Maradona preminuo je u šezdesetoj godini, prenose argentinski ozbiljni dnevni listovi "Nasion", "Klarin" i madridski Pais.

Nastavak na Danas...

"MOJE SRCE JE UZ SRBIJU" Maradona je danas umro, njegova poruka za Srbe je BILA SNAŽNA i evo šta je govorio o najboljem prijatelju Kusturici

Izvor: Blic, 25.Nov.2020

Dijego Armando Maradona, najbolji argentinski i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, danas je umro, javio je najveći argentinski medij "Klarin".

Nastavak na Blic...

Umro legendarni fudbaler Dijego Maradona (FOTO)

Izvor: Beta, 25.Nov.2020

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona umro je danas u 60. godini.Vest da je Maradona umro od srčanog udara prvi je preneo najveći argentinski list Klarin, a zatim je potvrdio i Fudbalski savez Argentine."Fudbalski savez Argentine i predsednik Klaudio Tapija izražavaju najdublju tugu zbog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.