Fiorentina mora da izdvoji i do 20.000.000 evra ako želi Mitrogola

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina mora da izdvoji i do 20.000.000 evra ako želi Mitrogola

Viola nastavlja da kupuje bivše igrače Partizana

Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na listi želja Fiorentine za letnji prelazni rok, prenosi danas italijanski Kalčomerkato.

Kako se navodi, klub iz Firence želi da pojača napad dolaskom Mitrovića, koji se procenjuje na 12.000.000 evra. Ipak, veruje se da bi šampion Belgije pristao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tek na iznos od 20.000.000 evra, a u trci za Mitrovićev potpis su još Milan i Roma.

Interesovanje za snažnog napadača Anderlehta ranije su pokazivali Njukasl, Arsenal i Svonsi.

Mitrović je ove sezone sa 14 golova prvi strelac belgijskog šampionata, dok se u Ligi šampiona i Ligi Evrope dva puta upisao u strelce. Fiorentina već ima tradiciju kupovine igrača koji su prošli kroz Partizan pošto su na Artemio Frankiju igrali Stevan Jovetić, Matija Nastasić, Adem Ljajić i Nikola Gulan, dok Stefan Savić trenutno brani boje Viole.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.