Mitrović od leta u Fiorentini?

Izvor: RTS, 21.Mar.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović od leta u Fiorentini?

Aeksandar Mitrović nalazi se na listi želja Fiorentine za letnji prelazni rok. Novi "tripl-dabl" Vestbruka. Jelena Janković u finalu Indijan Velsa, Zimonjić i Matkovski zaustavljeni u polufinalu.
10.20 - Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na listi želja Fiorentine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za letnji prelazni rok, prenosi italijanski Kalčomerkato.

Kako se navodi, klub iz Firence želi da pojača napad dolaskom Mitrovića, koji se procenjuje na 12 miliona evra.
Ipak, veruje se da bi šampion Belgije pristao na iznos od 20 miliona evra, a u trci za Mitrovićev potpis su još Milan i Roma.Interesovanje za snažnog napadača Anderlehta ranije su pokazivali Njukasl, Arsenal i Svonsi.
Mitrović je ove sezone sa 14 golova prvi strelac belgijskog šampionata, dok se u Ligi šampiona i Ligi Evrope dva puta upisao u strelce.
08.45 - Noć između petka i subote u NBA obeležili su novi dvocifren učinak u tri kategorije Rasela Vestbruka i tri produžetka u Bruklinu.
Oklahoma je savladala Atlantu sa 123:115, a Vestbruk je osmi put od Ol star spektakla ostvario "tripl-dabl". Uz 36 poena, Vestbruk je ostvario 14 asistencija i deset puta bio najviši u skoku.
U ostalim mečevima postignuti su rezultati: Sakramento - Šarlot 101:91, Golden Stejt - Nju Orleans 112:96, L.A. Klipers - Vašington 113:99, Čikago - Toronto 108:92, Dalas - Memfis 101:112, Filadelfija - Njujork 97:81, Orlando - Portland 111:104
Klivlend - Indijana 95:92, Bruklin - Milvoki 129:127 (tri produžetka), Majami - Denver 108:91 i San Antonio - Boston 101:89.

05.30 - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu pošto ih je jutros savladao kanadsko-američki dubl Vasek Pospišil - Džek Sok sa 6:4, 3:6, 10:6.
Protivnici Pospišilu i Soku u završnom meču turnira biće Italijani Simone Boleli i Fabio Fonjini koji su juče pobedili brazilsko-hrvatsku kombinaciju Marselo Melo - Ivan Dodig sa 6:4, 6:3.
05.00 - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu pošto je jutros savladala Nemicu Sabinu Lisicki sa 3:6, 6:3, 6:1.
Protivnica srpskoj teniserki u finalu biće Rumunka Simona Halep koji je Amerikanka Serena Vilijams predala meč bez borbe zbog povrede kolena.
Janković i Halep do sada su sastajale četiri puta a srpska teniserka dobila je samo prvi meč.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović od leta u Fiorentini?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na listi želja Fiorentine za letnji prelazni rok, prenosi danas italijanski Kalčomerkato...Kako se navodi, klub iz Firence želi da pojača napad dolaskom Mitrovića, koji se procenjuje na 12 miliona evra...Ipak,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.