Federer posle preokreta savladao Čilića

Izvor: RTS, 16.Nov.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer posle preokreta savladao Čilića

Rodžer Federer je posle preokreta savladao Marina Čilića sa 2:1 (6:7 /5:7/, 6:4, 6:1) u trećem kolu na završnom mastersu u Londonu. Švajcarski teniser je prvoplasirani u grupi B, jer je ostvario i treću pobedu u sva tri duela.
Iako je u meč ušao vrlo sigurno i prvi set >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobio u taj-brejku, hrvatski teniser nije uspeo da održi koncentraciju i izbori pobedu.

U samom finišu drugog seta, Rodžer Federer najpre dobrim servisom, a potom i brejkom dolazi do 6:4 i izjednačenja od 1:1 u setovima.
U odlučujućem setu Federer nastavlja silovito i već na početku osvaja dva svoja servis-gema uz jedan Čilićev za prednost od 3:0, koju potom rutinski, uz još jedan brejk, pretvara u konačnu pobedu od 6:1.
Rodžer Federer je sa tri pobede trenutno prvi u B grupi na završnom mastersu u Londonu, čime je obezbedio učešće u polufinalu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić poveo protiv Federera pa se prepao

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Rodžer Federer savladao je Marina Čilića posle preokreta sa 6:7 (5), 6:4, 6:1 u trećem kolu grupne faza Završnog mastersa u Londonu. Švajcarac se tako sa maksimalnim učinkom plasirao u polufinale turnira, dok je Čilić opet London napustio bez ijedne pobede.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.