Masters London: Federer savladao i Hrvata

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters London: Federer savladao i Hrvata

U meču 3. kola grupe “Boris Beker” na završnom mastersu u Londonu Rodžer Federer je savladao Marina Čilića sa 2:1, po setovima 6:7 (5), 6:4, 6:1, posle nepuna dva sata igre.

Bez obzira što je i pre ovog meča bilo jasno da će Švajcarac u polufinale bez obzira na ishod i da je za Hrvata turnir završen aktuelni teniski broj 2 je upisao i treći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tirjumf u Londonu i sa prvog mesta ide u polufinale.

Tokom celog meča Čilić je došao do samo jedne brejk lopte koju nije iskoristio, dok je sa druge strane Federer iskoristio tri od devet šansi.

Za drugo mesto u polufinalu iz grupe “Boris Beker” boriće se Aleksandar Zverev i Džek Sok.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.