Federer slomio otpor Čilića za polufinale

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer slomio otpor Čilića za polufinale

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale završnog ATP turnira u Londonu, pošto je u trećem kolu Grupe B bio bolji od Hrvata Marina Čilića 2:1 (6:7, 6:4, 6:1).

Federer je plasman u polufinale izborio posle manje od dva časa igre, to će biti njegovo 14. polufinale na završnim turnirima, na kojima je učestvovao 15 puta.

Čilić je pružao otpor samo u prvom setu, kada je posle velike borbe uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izbori taj-brejk, u kome je slavio 7:5.

U nastavku je Švajcarac bio koncentrisaniji, naročito u završnici drugog sta, kada je napravio brej u 10. gemu i uspeo da izjednači.

It's almost vacation time for Roger Federer.

But first, the semi-finals in London.#ATPFinals#bbctennispic.twitter.com/tfI0JMD6nz

Treći set obeležila je agresivnija i dominantna igra Federera. Švajcarac je već na startu poveo 3:0, a protivniku do kraja meča dozvolio samo jedan gem.

Švajcarski teniser će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela između Davida Gofana i Dominika Tima.

Federer se kao prvi u grupi B plasirao u polufinale, a drugi polufinalista iz te grupe biće poznat posle duela Zverev-Sok, koji na programu u četvrtak od 21 čas, na Sport Klubu 2.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

RODŽER POBEĐUJE I KAD MU NE TREBA: Federer posle preokreta slomio Čilića

Izvor: Kurir, 16.Nov.2017

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je danas Hrvata Marina Čilića u tri seta, 6:7 (5) 6:4 i 6:1 u trećem kolu Grupe "Boris Beker" na završnom ATP masters turniru u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.