MASTERS U LONDONU: Federer PREOKRETOM srušio Čilića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U LONDONU: Federer PREOKRETOM srušio Čilića! (VIDEO)

Švajcarac maksimalnim učinkom plasirao se u polufinale.

Još pre meča protiv Marina Čilića, drugi teniser sveta Rodžer Federer obezbedio je plasman u polufinale Mastersa u Londonu. Ni to nije uspavalo Švajcarca, koji je u poslednjem 3. kolu završnog ATP turnira u sezoni posle preokreta savladao Hrvata sa 2:1 u setovima (6:7 (5:7), 6:4, 6:1) i sa maksimalna tri trijumfa prošao među četiri najbolja.

Pročitajte i:

EKSTRA FOTKA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda iz susedstva koju gledamo u popularnoj seriji trenirao sa Novakom u Srbiji (FOTO)

MASTERS U LONDONU: Dimitrov preko Gofana do polufinala (FOTO)

BEZ PREMCA: Federer je pobedom nad Zverevim postao NAJPLAĆENIJI sportista, cifra je IMPOZANTNA (FOTO)

DEJVIS KUP: Srbi sa Amerikancima u Nišu, čeka se Novak, a Zimonjić najavio oproštaj! (FOTO)

Čilić je odlično otvorio duel i prvi set dobio u taj brejku (7:5), ali je zatim stao i uplašio se pobede. To je iskusni Federer umeo da kazni, iskoristio poklon i u narednom periodu slavio sa 6:4.

A Roger rocket on break point... 🚀#NittoATPFinals @RogerFederer pic.twitter.com/FFXOq3otQt

— Tennis TV (@TennisTV) November 16, 2017

Treći odlučujući set, nije imao neizvesnost. Viđena je apsolutna dominacija Rodžera koji je Hrvatu prepustio samo jedan gem i potvrdio da igra u sjajnoj formi. Federer će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela Dominik Tim - David Gofan, koji je u petak na programu.

Čilić se, sa druge strane, od Londona oprostio sa sva tri neuspeha.

U drugom polufinalu, Grigor Dimitrov iz Bugarske ukrstiće reket sa boljim iz okršaja Amerikanca Džeka Soka i Nemca Aleksandra Zvereva.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.