Fantazi PL - Pet pikova za treću nedelju, danas namestite tim!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Pet pikova za treću nedelju, danas namestite tim!

Da vas podsetimo, kolo se otvara večeras, imamo neke pikove za vas, pridružite se...

Sledi nova nedelja fantazija, prilika da dodatno sredite tim, videćemo jedan veliki derbi, između Liverpula i Arsenala, Siti gostuje kod Bornmauta gde bismo mogli da prisustvujemo velikom broju golova.

Ali, nije vreme ni da menjate zvezde ovako rano, za treće kolo sam vam pripremio spisak igrača koji bi mogli da vam pomognu u narednom periodu.

1. Mejson Mount >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Klinac igra dobro, i Čelsijeva igra je bolja od rezultata, za sve promašaje ceh bi mogao da plati Norič, Maunt nije skup, Lampard će ga forsirati, pa razmislite, Čelsi do derbija sa Liverpulom u šestom kolu nema toliko teške protivnike, svakako da bi vam se pomenuti vezista mogao isplatiti.

2. Vili Boli

Ovaj fudbaler bi mogao da vam donese dosta bodova u odbrani Vulvsa, gledajući njihov raspored, ako vam treba neko sa niskom cenom (5 miliona) svakako razmislite o čoveku koji je doneo solidnih 11 poena, i možda nastavi u tom stilu.

3. Čalgar Sojundžu

Ovaj fudbaler Lestera se nametnuo nakon što je prodat za rekordnu sumu Megvajer, doneo je osam poena, za 4.5 miliona to je sasvim solidno. Lester ima Junajted i Totenhem u petom i šestom kolu, ali i to ne mora da bude loše, primaju malo golova pa bi Turčin koji je ranije igrao u Bundesligi mogao da bude dobro rešenje.

4. Džek Griliš

Nekako mislim da će on proigrati na pravi način, nije blistao, ali raspored nije loš, već večeras Vila dočekuje Everton, na duži period ovaj talentovani fudbaler bi mogao da bude dobitak. Cena od 6 miliona je pristojna, ali svakako, da ako veže par dobrih partija, može da bude skuplji i na kraju da vam posle završetka dobrog perioda donese i profit...

5. Van Bisaka

Junajted ima najlakši raspored od top 6 ekipa u narednim kolima, ali izuzev Marsijala, niko se posebno nije pokazao kao skupljač bodova.

Šansa je da uzmete Van Bisaku koji nema konkurenciju, igraće ofanzivno, doneo je devet bodova, ali čini se da vredi više od 5.6 miliona, još jedan igrač kome bi cena trebalo da poraste.

Ne zaboravite da se kolo otvara večeras, dakle danas morate da namestite ekipu, još jednom poziv da se uključite u našu fantazi ligu, link je ovde, kod gkfdnt

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.