FSS: Kada i zvanično dobijemo odluke FS Vojvodine, reagovaćemo

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Kada i zvanično dobijemo odluke FS Vojvodine, reagovaćemo

Posle informacije da je prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ostao bez podrške FS Vojvodine i nije više član Skupštine FSS, reagovala je i naša kuća fudbala.

Saopštenje FSS-a prenosimo u celosti:

"U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja.

Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine", navodi se u saopštenju srpske kuće fudbala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.