Opozicija pobedila Karadžića, kraj u junu?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija pobedila Karadžića, kraj u junu?

Protivnici Tomislava Karadžića privode kraju dugogodišnji rat za pozicije u FSS.

Da li Tomislav Karadžić broji poslednje dane na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije?

Opozicija kaže - da!

Karadžić je u petak izgubio podršku glavnog uporišta - Fudbalskog saveza Vojvodine. Dugogodišnji čelnik srpske "kuće fudbala" smenjen je sa mesta gelegata u Skupštini FSS od strane regionalnog saveza, čime je praktično izgubio pravo da se kandiduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na sledećim izborima.

Naime, Karadžić je izgubio podršku "matičnog regiona, koji ga je na ranijim izborima, kao člana FSV i delegata Skupštine FSS, predlagao za predsednika.

 Protivnici Tomislava Karadžića smatraju da će on u najskorije vreme morati da se povuče sa mesta predsednika FSS, čime će biti okončana dugogodišnja borba za pozicije u Savezu.

Sledeći korak opozicije su promene u FS zapadne Srbije, saznaje MONDO.

Za sredu je zakazan sastanak u Kragujevcu, gde je gradski fudbalski savez već oduzeo mandat Karadžićevom čoveku Žarku Stevanoviću. Na taj način protivnici Tomislava Karadžića dobili su podršku i FS zapande Srbije.

Crvena zvezeda je u oktobru prošle godine krenula u realizaciju "plana B" za smenu Karadžića. Ta operacija podrazumevala je bitku za Savez od najnižih ka najvišm nivoima.

Posle preuzimanja Beograda, zapadne Srbije i Vojvodine, od struje protiv Karadžića, stekli su se, prema izvoru MONDA, uslovi za sazivanje vanredne Skupštine FSS, na kojoj bi i formalno trebalo da dođe do smene predsednika.

Do rastanka Fudbalskog saveza Srbije i Tomislava Karadžića trebalo bi da dođe najkasnije do kraja juna.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Toletu se bliži kraj!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2015

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izgubio je u petak podršku FS Vojvodine pa bi već na leto mogao da bude smenjen sa funkcije koju obavlja dugi niz godina...Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uskoro bi mogao da bude "detronizovan" ukoliko u nedeljama koje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.