Tole uzvraća udarac

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole uzvraća udarac

FSS se oglasio povodom najnovijih odluka FS Vojvodine

Povodom najnovijih dešavanja na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, na kojoj je, između ostalog, Tomislav Karadžić skinut sa liste delagata u Skupštini, Fudbalski savez Srbije oglasio nekim vidim saopštenja za javnost koje prenosimo u celosti:

"U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja.

Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KARADŽIĆ SE NE PREDAJE BEZ BORBE: Zaključci FSV su kontradiktorni

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015

Povodom informacije koju su danas preneli gotovo svi domaći mediji vezano za odluku Fudbalskog saveza Vojvodine da promeni delegate koji ih predstavljaju Fudbalskom savezu Srbije kratkim saopštenjem se oglasila krovna organizacija.. . Kratko saopštenje prenosimo u celosti:. – U popodnevnim satima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.