Vojvodina ustala protiv Toleta!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ustala protiv Toleta!

U Novom Sadu održana 20. sednica IO FSV na kojoj su donete važne odluke. Tomislav Karadžić ostaje bez podrške još jednog regiona.

Foto: MN Press

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Vojvodine na sastanku u petak u Novom Sadu izvršio je određene promene u rukovodećem telu same organizacije.

Rekonstrukcija Izvršnog odbora podrazumeva to da su četiri dosadašnja člana su zamenjena novim. Bez delovanja u IO FSV ostali su Marjan Rnić, potpredsednik FSV, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić.

Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

"Razloge za izmene u sastavu IO treba tražiti u dešavanjima na poslednjoj skupštini FS Vojvodine kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV",rekao je predsednik FSV gospodin Dragan Simović

"Pored ovih izmena izabrali smo i tri potpredsednika i to su Dubroja Mirko iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjenina. Smatram da će formiranje ovog novog tima, i njegovo angažovenje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije donešena preko noći jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno postoje mimoilaženja u stavovima i nismo mogli nastaviti dalje zajedno".

Foto: MN Press

Pored izmena u samom IO urađene su izmene i u Sekretarijatu IO, a sve u skladu sa Statutom FS Vojvodine.

"U Sekretarijat su ušli Aleksandar Umetić, Dubroja Mirko i Goran Starčević. U Sekretarijatu više nisu Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić", dodao je Simović.

Na ovom IO  urađena je  zamena delegata u Skupštini FSS iz FS Vojvodine. U Skupštini FSS su zamenjeni Tomislav Karadžić, Đorđe Žutić, Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić i na njihovo mesto su izabrani Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.

"Smatrali smo da zamenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način i doneli smo odluku o njihovoje zameni i imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost", rekao je Simović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FS Vojvodine u akciji: Tole Karadžić skinut sa liste delegata u skupštini FSS!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015

"Smatrali smo da određeni ljudi ne zastupaju interese FSV na najbolji način i doneli smo odluku o njihovoj zameni"..Da li to prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije polako počinje da gubi tlo pod nogama? U Novom Sadu danas je održana sednica Izvršnog odbora FS Vojvodine na kojoj su donete određene...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.