FS Kosova želi da zabrani meč Trepče i Zvezde

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Kosova želi da zabrani meč Trepče i Zvezde

Kosovski fudbalski savez reagovao je kod Fife i Uefe kako bi sprečio utakmicu između Trepče i Crvene zvezde u Zvečanu jer smatra da se njom krše propisi.
U saopštenju objavljenom na sajtu tog Saveza, potpisanom od predsednika Agima Ademija, ističe se da Trepča kao klub iz Kosovske Mitrovice nema pravo da igra takmičenja pod okriljem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << FS Srbije.

"FIFA i UEFA moraju hitno da reaguju i spreče kršenje svojih statuta i istovremeno sprečavaju bilo šta što bi destabilizovalo situaciju na "severu", navodi se.
Oni su pozvali nadležne institucije da se hitno pozabave tom temom i preduzmu odgovarajuće mere kako bi, kako se ističe, zaštitili integritet Kosovskog saveza.
Utakmica između Trepče i Crvene zvezde u šesnaestini finala Kupa Srbije igra se 25. septembra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.