RAMPA ZVEZDI ZA MEČ U ZVEČANU: Organizacija Kup utakmice sa Trepčom skoro nemoguća misija

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMPA ZVEZDI ZA MEČ U ZVEČANU: Organizacija Kup utakmice sa Trepčom skoro nemoguća misija

Pre svega oko same organizacije utakmice, pa do gostovanja navijača u Zvečanu, što je u ovom trenutku nemoguća misija - kaže Janković, predsednik takmičarske komisije FSS VOLjOM žreba za šesnaestinu finala Kupa Srbije odlučeno je da će Trepča da ugosti Crvenu zvezdu 25. septembra. Takođe je odlučeno da bi ta utakmica trebalo da se odigra u Zvečanu, na stadionu Trepče. Međutim, fudbalski savez takozvane države Kosovo već je zapretio da odigravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << te utakmice praktično neće biti moguće."Novosti" su juče od predsednika Takmičarske komisije FSS Miodraga Jankovića (na slici) dobili određena tumačenja pre odigravanja ove utakmice.- Mi ćemo da pokušamo sve da se taj meč odigra u zadatom terminu, a pošto je Trepča izvučena na žrebu kao domaćin Crvenoj zvezdi, to realno stvara određene organizacione probleme. Pre svega oko same organizacije utakmice, pa do gostovanja navijača u Zvečanu, što je u ovom trenutku nemoguća misija - kaže Janković.PROČITAJTE JOŠ: Kup Srbije: Partizan kreće od Vodojaža, Zvezda od Trepče U Fudbalskom savezu Srbije, koji je organizator takmičenja u Kupa Srbije, razmišljaju i o promeni domaćinstva, pa je tako moguće da Crvena zvezda u Beogradu ugosti Trepču.Inače, fudbaleri Trepče takmiče se u trećem rangu, u Srpskoj ligi Zapad u kojoj su posle sedam kola na 10. mestu sa devet bodova (dve pobede, tri remija i dva poraza). Prema našim saznanjima, organizacija njihovih mečeva u Zvečanu deluje ponekad kao nemoguća misija, jer ekipe koje na utakmcie dolaze iz Srbije na administrativnom prelazu ne idu jednim autobusom, već sa nekoliko privatnih automobila i prijavljeni kao privatni posetioci. A, transport opreme i dresova gostujuće ekipe je tek priča za sebe...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RAMPA ZVEZDI ZA MEČ U ZVEČANU: Meč crveno-belih i Trepče u Kupu Srbije NEMOGUĆA MISIJA NA KOSOVU

Izvor: Kurir, 19.Sep.2019

Fudbalski savez takozvanog Kosova zatražio od Svetske fudbalske asocijacije (FIFA) i Evropske fudbalske unije (UEFA) da zabrane odigravanje utakmice Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.