FK Partizan deo od plata donira Vladi Republike Srbije za borbu protiv virusa korona

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2020, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan deo od plata donira Vladi Republike Srbije za borbu protiv virusa korona

Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li ćemo sprovesti akciju pomoći ili donacije, rekao je Miloš Vazura FK Partizan saopštio je da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije."FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije. Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u saopštenju dostavljenom medijima.Vazura je istakao da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčno, tako i u garderobi, namernicama..."Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, vec kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.Kako je navedeno, donacija FK Partizan biće uplaćena u sredu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Partizanu se odriču dela plata i daju ih Vladi Srbije

Izvor: RTS, 24.Mar.2020

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom koronavirusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije. . "FK Partizan je kao društveno odgovorna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.