Igrači, uprava i zaposleni u Partizanu doniraju novac Vladi Srbije

Izvor: B92, 24.Mar.2020, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači, uprava i zaposleni u Partizanu doniraju novac Vladi Srbije

FK Partizan doneo je odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije.

Svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i drugi odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart.

Klub iz humske će obećanu donaciju uplatiti u sredu 25. marta.

"Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

"Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i slično", dodao je direktor Partizana.

Crno-beli pozivaju i druge da pomognu u borbi sa koronavirusom.



"Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku",
naglasio je Vazura.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crno-belo srce kuca za Srbiju, veličanstven gest Partizana!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2020

U Humskoj reagovali na pandemiju Korona virusa na najbolji mogući način...U skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom Korona virusa, FK Partizan je danas doneo odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije..."Ni u jednom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.