U Partizanu se odriču dela plata i daju ih Vladi Srbije

Izvor: RTS, 24.Mar.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu se odriču dela plata i daju ih Vladi Srbije

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom koronavirusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije.
"FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladi Republike Srbije”, stoji na početku saopštenja crno-belih.

”Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u saopštenju dostavljenom medijima.
Vazura je istakao da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno kroz ”pi-ar” akcije ili akcije pojedinaca pomagali novčano i u garderobi, namirnicama.
"Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom koronavirusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. Zahvaljujem i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.
Kako je navedeno, donacija FK Partizan biće uplaćena sutra.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.