F8 U BEOGRADU: Barsi peto mesto, uteha i za Marsej

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2022, 16:38

F8 U BEOGRADU: Barsi peto mesto, uteha i za Marsej

Nemcima i Hrvatima ni to.

Ekipa  Barsenolete stigla je do pete pozicije na fajnal ejtu vaterpolo Lige šampiona u Beogradu. Katalonci su bili bolji od nemačkog Hanovera 12:10 u duelu koji je rešen već u trećoj četvrtini kada su stigli do 9:6, te je usledilo samo privođenje posla kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Bustos Sančes Sa četiri gola, dok je u Hanoveru Nagajev imao isti učinak.

Šampion Francuske, Marsej, osvojio je sedmo mesto na završnom turniru Lige šampiona u vaterpolu u Beogradu.

U duelu za sedmu poziciju, francuski tim je u efikasnom meču savladao Jug iz Splita 15:13.

U redovima Marseja četiri gola je postigao Ante Vukičević, dok se Andrija Prlainović dva puta upisao u strelce. Na drugoj strani Grci Kakaris i Papanastiju postigli su pet odnosno četiri gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.