EP - Kovačevi Orlovi opet maksimalni!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Kovačevi ''Orlovi'' opet maksimalni!

Još jedna ubedljiva pobeda naših odbojkaša.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je večeras i drugu pobedu u prvoj fazi takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Posle maksimalnih 3:0 protiv Nemačke, isti rezultat i večeras u Antverpenu protiv Slovačke, a po setovima je to sada izgledalo ovako: 25:19, 25:20 i 25:21.

Izabranici Slobodana Kovača su u sva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << seta dominirali, bez problema stigli do nove pobede u Grupi B, uz maksimalan učinak.

Naredni rival ''Orlovima'' sutra će biti Španija, koja je doživela dva poraza u prva dva kola.

Iz svake grupe u osminu finala će se plasirati po četiri najbolje selekcije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALA I SLOVAČKA: Nova pobeda srpskih odbojkaša na Evropskom prvenstvu

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Slovačku sa 3:0 (25:19, 25:20, 25:21), u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Nova pobeda srpskih odbojkaša na Evropskom prvenstvu

Izvor: Beta, 15.Sep.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku sa (25:19, 25:20, 25:21), u drugom kolu Evropskog prvenstva.Srbija je u Antverpenu ostvarila drugu pobedu u Grupi B, nakon što je prethodno u petak u Briselu bila bolja od Nemačke.Narednu utakmicu igraće sutra od 20.30 protiv Španije.Srpskom...

Nastavak na Beta...

Orlovi napadaju 9:0

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019, 07:53

Sve ide kao treba za odbojkaše Srbiju na startu Evropskog prvenstva. Posle dva kola četa Slobodana Kovača ima dve maksimalne pobede protiv Nemačke i Slovačke, a smeši se našoj selekciji i treći trijumf od 3:0. U ponedeljak (20.30) u Antverpenu Srbija igra sa autsajderom Grupe B Španijom koje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Favoriti prema očekivanjima na Evropskom prvenstvu parastonotenisera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019

Prvu pobedu u srpskoj selekciji postigao je Mladen Ćirić u klasi 3 protiv favorizovanog Nemca Jana Gertlera sa 3:2. U korist Ćirićevog samopouzdanja da može još bliže četvrt-finalu na debiju što se evropskih šampionata tiče ide i rasplet u kome je naš reprezentativac najpre izjednačio rezultata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.