Nova pobeda srpskih odbojkaša na Evropskom prvenstvu

Izvor: Beta, 15.Sep.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda srpskih odbojkaša na Evropskom prvenstvu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku sa (25:19, 25:20, 25:21), u drugom kolu Evropskog prvenstva.Srbija je u Antverpenu ostvarila drugu pobedu u Grupi B, nakon što je prethodno u petak u Briselu bila bolja od Nemačke.Narednu utakmicu igraće sutra od 20.30 protiv Španije.Srpskom timu potom 18. i 19. septembra slede dueli sa Belgijom i Austrijom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurna pobeda odbojkaša Srbije protiv Slovačke na EP

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku sa 25:19, 25:20, 25:21, u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Nastavak na Radio 021...

Srpski odbojkaši: ''Svim silama na Španiju!''

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Odbojkaški reprezentativci Srbije rekli su da je današnja laka pobeda nad Slovačkom zaboravljena i da "svim silama" idu na Španiju...Srbija je sa 3:0 u setovima pobedila Slovačku i tako trijumfovala i u drugoj utakmici na Evropskom prvenstvu..."Pozitivna atmosfera je od početka priprema. Jako lepa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.