“Orlovi” gaze, Srbija bez izgubljenog seta na EP

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlovi” gaze, Srbija bez izgubljenog seta na EP

Posle Nemačke, odbojkaši Srbije pobedili su i Slovačku sa maksimalnih 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) u drugom kolu Evropskog prvenstva. Izabranici selektora Slobodana Kovača bili su ubedljivi i pokazali da s pravom konkurišu za medalju na šampionatu Starog kontinenta.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Torino – Leće je 2.30. Meč se igra u pondeljak od 20.45.
Jedina neizvesnost vladala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u trećem setu, vodila je do sredine tog perioda igre. U finišu je raspoložen bio rezervni korektor Dražen Luburić, koji je dobrim servisima razbio prijem Slovaka. Rival za prvo mesto u Grupi B biće domaćina Belgija.
Selektor Slobodan Kovač je odmarao neke od nosilaca igre poput Atanasijevića, Podraščanina i kapitena Petrića. Šansu su dobili neki rezevisti i iskoristili je na pravi način.
Najefikasniji igrač u našoj selekciji bio je Uroš Kovačević sa 17 poena. Dvocifreni su bili Krsmanović i Ivović sa po 11, dok je Dražen Luburić imao 10 poena. Kod Slovaka Matej Patak je imao 12 poena.
Treći meč na EP “orlovi” igraju protiv Španije u ponedeljak. Španija ima dva poraza u prva dva meča kao i Nemačka i Austrija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed(‘sofa-standings-embed-10006-22493’, window);
Članak “Orlovi” gaze, Srbija bez izgubljenog seta na EP se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post “Orlovi” gaze, Srbija bez izgubljenog seta na EP appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SERIJA A “Vučica” se razgoropadila, ali samo u prvih 45 minuta (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Posle dva remija na Olimpiku protiv Đenove i gradskom derbiju protiv Lacija, konačno pobeda Rome. “Vučica” je slavila protiv Sasuola – 4:2 u pretposlednjem meču u nedelju u okviru trećeg kola šampionata Italije.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Torino – Leće je 2.30. Meč...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.