Džaki preti suspenzija, fašističkim pozdravom „počastio“ Švajcarce

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaki preti suspenzija, fašističkim pozdravom „počastio“ Švajcarce

Albanski reprezentativac nastavlja u ritmu koji je uhvatio u Beogradu

Još se glave nisu valjano ohladile ni od onoga što se dogodilo u Beogradu na meču između Srbije i Albanije, a Taulant Džaka je ponovo u centru medijske pažnje. I opet za to nisu povod fudbalska dostignuća, već njegovo ponašanje na sportskom borilištu zbog kojeg će morati da odgovara.

Uoči kvalifikacionog meča za EP u Humskoj stariji brat poznatijeg Granita Džake, da podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dao je jedan intervju MOZZART Sportu u vrlo pomirljivom tonu, da bi već nekoliko dana kasnije pokazao pravo lice i bio jedan od najratobornijih na terenu  Partizanovog stadiona. Džaka se na tome nije zaistavio, pa je nastavio u istom ritmu i u svom klubu, Bazelu. On je posle prvenstvenog meča protiv Jang Bojsa salutirao u dobro poznatom fašističkom maniru. Sudija sve to nije primetio, pa nije uneo u zapisnik, ali su zato disciplinci švajcarske lige odlučili da pokrenu postupak protiv Taulanta Džake na osnovu fotografija iz novina.

On se pravdao da je „sve interpretirano na pogrešan način, jer je samo želeo da pozdravi svoju porodicu koja je bila na tribinama iz srca“, međutim, to mu nije pomoglo niti olakšalo situaciju, pa se može očekivati možda i Džakina duža suspenzija.

(foto: Twitter screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.