Dve muve jednim udarcem! Čelsi kupio štopera i pokvario posao Murinju?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve muve jednim udarcem! Čelsi kupio štopera i pokvario posao Murinju?

Ponuda otišla u Pariz, ali je Čelsi bio brži, pa je Junajted ostao bez željenog pojačanja.

Murinjo i dalje traži štopera, engleski mediji spekulišu da je danas ponuda otišla za Markinjoša, štopera Pari Sen Žermena.

Navodno je Junajted bio spreman da plati 60 miliona evra za Brazilca, ali kasno. PSŽ je već dogovorio transfer Luiza u Čelsi, pa su odbili da pregovaraju, sada će Markinjoš biti starter sa Tijagom Silvom.

Sada Murinjo ostaje bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << željenog pojačanja, nije uspeo da proda Roha, prelazni rok ulazi u poslednjih pet sati, navijači čekaju šta će biti sa Fabinjom iz Monaka, ali su "Đavoli" neuobičajeno tihi, i kada su dolasci i kada su odlasci iz kluba u pitanju...

Podsetimo, pričalo se da Murinjo hoće da se oslobodi još petorice, Karika, Depaja, Roha, Džonsa i Darmijana, kako bi doveo Fontea i Fabinja, ali za sada nema naznaka da će neko od pomenute dvojice stići u klub.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.