Dva šuta u okvir i dva gola, Votfordu derbi začelja!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva šuta u okvir i dva gola, Votfordu derbi začelja!

Votford je uspeo da slavi na gostovanju poslednjeplasiranom timu.

Norič je večeras imao veliku šansu da krene sa vađenjem sa dna, ali nisu uspeli u tome. Umesto toga, izgubili su od direktnog konkurenta za opstanak, Votforda, bilo je 0:2 večeras na "Kerou roudu".

Već u 2. minutu gol za goste, Deulofeu je iskoristio igranje odbrambenog igrača domaćih, prešao je sa loptom 30-ak metara i na kraju savladao golmana za 0:1.

Na 2:0 gosti su povisili u 52. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu, ovoga puta iz izrađene akcije, Deulofeu je ovoga puta bio asistent Greju koji postavlja konačan rezultat.

Do kraja utakmice crveni karton za goste, bio je to drugi žuti za Kabaselea u 65. minutu, ali ni to nije pomoglo domaćinima da stignu do gola.

Domaći su imali posed lopte 66%, 17 šuteva ka golu od kojih 5 u okvir, ali lopta nije ušla u gol. Sa druge strane, Votford je iz dva udarca u okvir postigao dva gola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.