Druga ABA liga: Borac savladao Ohrid u Makedoniji, istorijski koš skromnog Stojadinovića

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga ABA liga: Borac savladao Ohrid u Makedoniji, istorijski koš skromnog Stojadinovića

Na debiju u drugoj ABA ligi, košarkaši čačanskog Borca savladali su Ohrid sa 82:62.

Najefiaksniji u pobedi Borca, koji je nedavno odmerio snage i s evropskim šampionom Fenerbahčeom, bio je Marko Stojadinović, koji je ubacio 21 poen, uz 12 skokova.

THE END: @KKBoracCacak scored a road win against @kkavohrid in the opening round of #ABALiga2 pic.twitter.com/XlClpB8e0k

Ilija Đoković dao je 14 poena (osam asistencija), Nikola Pešaković 11, a Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Todorović 10.

U makedonskom timu Remi Beri bio je najefikasniji sa 21 poenom, dok je Kenet Ros dodao 13.

Stojadinović (28) sa indeksom 24 bio je MVP meča, a interesantno da je upravo on postigao i prvi koš Borca u novom takmičenju, te se tako na neki način upisao u istoriju kluba iz Čačka i regionalnog takmičenja.

Za naš portal dao je kratak komentar:

"Sjajno je što sam postigao debitantski koš u drugoj ABA ligi za klub kakav je Borac. Ipak, važnije od toga je da smo pobedili i tako uspešno započeli sezonu."

Borac narednu utakmicu igra protiv slovenačke ekipe Sikst Primorsko, dok Ohrid takođe gostuje Lovćenu u Crnoj Gori.

POČELA DRUGA ABA LIGA: Istorijska pobeda Vršca protiv Bosne (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.