Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA ABA LIGA: Borac bolji od Ohrida na početku takmičenja

Borac iz Čačka odlično je započeo takmičenje u Drugoj ABA ligi, pošto su u gostima bili ubedljivi protiv Ohrida – 82:62.
Posle prvih deset minuta bilo je jasno da su igrači Borca došlo po pobedu (21:14), a prednost je do kraja samo rasla.
Tokom druge deonice vodili su igrači iz Čačka i sa 20 poena, koliko je na kraju i iznosila prednost gostujuće ekipe.
Najefikasniji je bio Stojadinović sa 21 poenom, Đoković je dodao 14 a Pešaković 11, dok su u Ohridu Beri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa 21 i Ros sa 13 bili bolji od ostalih.
Druga ABA liga, 1. kolo
Utorak:
Bosna – Vršac 77:84
Sreda:
Ohrid – Borac Čačak 62:82
Teodo Tivat – Rogaška 18.00
Split – Zrinjski 18.00
Krka – Lovćen 19.00
Dinamik – Primorska 20.00
The post DRUGA ABA LIGA: Borac bolji od Ohrida na početku takmičenja appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga ABA liga: Borac savladao Ohrid u Makedoniji, istorijski koš Stojadinovića

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2017

Na debiju u drugoj ABA ligi, košarkaši čačanskog Borca savladali su Ohrid sa 82:62...Najefiaksniji u pobedi Borca bio je Marko Stojadinović, koji je ubacio 21 poen, uz 12 skokova...THE END: @KKBoracCacak scored a road win against @kkavohrid in the opening round of #ABALiga2 pic.twitter.com/XlClpB8e0k..Ilija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.