Donarumu je dotakao Bog, takav golman se rađa na svakih 50 godina!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donarumu je dotakao Bog, takav golman se rađa na svakih 50 godina!

"Svaka čast Mihajloviću", kaže Paolo Di Kanio

Paolo Di Kanio ne krije zadovoljstvo novim najmlađim golmanom u istoriji italijanske reprezentacije. Đanluiđi Donaruma je za njega nešto neviđeno, golman kakav se rađa vrlo retko. Po njegovim rečima dva puta u jednom veku.

Mladi čuvar mreže i golman Milana imao je debi u reprezentaciji Italije u prijateljskom meču koji su Azuri izgubili s 1:3 protiv Francuske.

Di Kanio i pored tri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << primljena gola ne krije oduševljenje.

"Takvi golmani se rađaju na svakih 50 godina. Njega je dotakao Bog. Tako je inteligentan i smiren u glavi. Ima neverovatne kvalitete. Siniša Mihajlović je uradio zaista sjajan posao kada ga je odmah ubacio u "fudbal za velike momke". Ako ovako nastavi biće prirodni naslednik Điđija Bufona", oduševljen je Di Kanio.

Donaruma je rođen 1999. godine u mestu Kastelamare di Stabija. Visok je 196 centimetara. Roditelji su mu dali ime Đanluiđi.

Kao da su znali.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.