Đorđević: Neće biti stranaca!

Izvor: B92, 26.Mar.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Neće biti stranaca!

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević oštro je demantovao informacije o angažovanju stranaca u našoj reprezentaciji.

Pojedini mediji objavili su mogućnost da Đorđević uputi poziv jednom Amerikancu, ali je legendarni srpski košarkaš ponovio da se njegov stav po pitanju stranaca odavno zna.

Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to ću sada ponoviti poslednji put. Više neću reagovati na ovakve tabloidne vesti koje se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija”, rekao je Đorđević.

Na našem sajtu možete da pročitate temu koga bi Đorđević mogao da pozove za ovogodišnji Evrobasket.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.