Đorđević otklonio dilemu: Neće biti stranaca u reprezentaciji!

Izvor: Blic, 26.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević otklonio dilemu: Neće biti stranaca u reprezentaciji!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, demantovao je informacije o angažovanju stranaca u našem nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima.

"Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje i to ću sada ponoviti poslednji put. Više neću reagovati na ovakve tabloidne vesti koje se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija", rekao je selektor Đorđević, a prenosi zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Definitivno bez stranaca u reprezentaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević demantovao je informacije o angažovanju stranaca u nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima...On je naglasio da se njegov stav o strancima u reprezentaciji Srbije "odavno zna"..."Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.