Sale Đorđević: Neće biti stranaca u Srbiji!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale Đorđević: Neće biti stranaca u Srbiji!

Selektor nacionalnog tima demantovao glasino o angažovanju Frenka Kaminskog Juniora...

Kako smo već i objavili, selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, demantovao je informacije o angažovanju stranaca u našem nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima.

„Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje i to ću sada ponoviti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednji put. Više neću reagovati na ovakve tabloidne vesti koje se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija“ izjavio je selektor Aleksandar Đorđević.

Frenk Kaminski Junior briljira u dresu Viskonsina na NCAA turniru, a pohvale na njegov račun stižu sa svih strana, a mnogi ga vide kao naslednika Dirka Novickog. Ipak, ako je verovati Saletu, nećemo ga gledati u dresu Srbije.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ KIPTI OD BESA: Ne interesuju me stranci u dresu Srbije i tabliodne vesti

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015

Ovakve informacije se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija, rekao je selektor Srbije..Košarkaši savez Srbije nastavlja da demantuje medije. Posle priče oko selektoramlađih kategorija, danas je osvanula informacija da bi seniorski tim mogao da dovede stranca sa našim poreklom...Prema...

Nastavak na Kurir...

Đorđević otklonio dilemu: Neće biti stranaca u reprezentaciji!

Izvor: Blic, 26.Mar.2015

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, demantovao je informacije o angažovanju stranaca u našem nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima..."Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih...

Nastavak na Blic...

Đorđević: "Neće biti stranaca u reprezentaciji!"

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2015

Posle pisanja pojedinih medija da će reprezentacija Srbije kontaktirati Franka Kaminskog, čiji preci sa majčine strane imaju srpske korene, reagovao je selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević.

Nastavak na Sportske.net...

Selektor ponovio: Bez stranaca u reprezentaciji!

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 01:01

. Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, demantovao je informacije o angažovanju stranaca u našem nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.