Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u drugom kolu Vimbldona

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedom je počeo odbranu titule na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu bio bolji od Britanca Džejmsa Vorda u tri seta - 6:0, 7:6, 6:4.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Francuza Adrijana Manarina.

Srpski teniser je prvi set dobio za nešto manje od pola sata igre, ne prepustivši domaćem teniseru niti jedan gem. Vord je solidno odigrao taj deo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << igre, imao je četiri brejk lopte, ali ih nije iskoristio za razliku od Đokovića koje je svoje četiri realizovao.

Posle prvog seta dobijenog sa nulom, Đoković je u narednom morao malo više da se pomuči. Vord, 177. na ATP listi, pružio je veliki otpor, pa je pobednik drugog seta rešen u taj-brejku. Đoković je taj-brejk dobio sa 7:3.

Prvi teniser sveta je u trećem setu napravio samo jedan brejk, ali to mu je bilo dovoljno za trijumf posle nešto više od dva sata igre.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.