Nole laganim tempom do drugog kola

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole laganim tempom do drugog kola

Najbolji teniser sveta uspeo je da prođe u drugo kolo najrenomiranijeg turnira na svetu nakon pobede nad domaćim teniserom Vordom sa 3:0 (6:0, 7:6 (7:3) i 6:4).

Novak Đoković je uspešno započeo svoj pohod na odbranu titule na Vimbldonu, po mnogima nezvaničnom svetskom prvenstvu u tenisu.

On je danas bez većih problema slavio protiv Džejmsa Vorda, domaćeg tenisera, 177. na ATP listi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatom 3:0 po setovima (6:0, 7:6 (7:3) i 6:4).

Nije baš sve tako dobro funkcionisalo po Novaka u ovom meču, rekli bismo da se polako zagreva za one najteže mečeve koji slede od sledeće nedelje.

Prvi set je Novak rutinski dobio, peti britanski teniser po rejtingu je dosta grešio, najbolji na svetu to nije propustio i slavio je sa ogromnih 6:0.

Odlično je Đoković počeo i drugi set, poveo je sa 3:0, da bi Vord u četvrtom gemu konačno uspeo da osvoji prvi gem na veliko oduševljenje publike.

Odmah nakon toga je uspeo da vrati brejk, bio je baš zagrejan u tim momentima, pokazivao je da može da zada velike muke i najboljem na svetu. Ušlo se u neizvesnu završnicu drugog seta, da bi Novak u taj-brejku uspeo da bez nekih velikih problema osvoji set.

Treći set je klasična rutina, uzeo je jedan brejk u trećem gemu, zadržao je svoj servis do samog kraja i na kraju zasluženo slavio sa 3:0 u setovima.

U narednom kolu čeka Manarina koji je savladao Edmunda sa 3:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Djoković u drugom kolu Vimbldona

Izvor: Beta, 27.Jun.2016

Najbolji teniser sveta Novak Djoković pobedom je počeo odbranu titule na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu bio bolji od Britanca Džejmsa Vorda u tri seta - 6:0, 7:6, 6:4.Djoković će u drugom kolu igrati protiv Francuza Adrijana Manarina.Srpski teniser je prvi set dobio za nešto manje od pola...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.