Đoković u delu žreba sa Nadalom

Izvor: Akter, 22.Maj.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u delu žreba sa Nadalom

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu drugog gren slema u sezoni Rolan Garos sastaće se sa Fincem Jarkom Nieminenom, određeno je danas žrebom u Parizu

Srpski teniser prvi put u karijeri je postavljen za prvog nosioca na turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Parizu, a u eventualnom drugom kolu Đoković će igrati sa boljim iz duela Žil Miler – Paolo Lorenci.

Ukoliko Đoković dođe do četvrtfinala mogao bi da se sastane sa višestrukim osvajačem Rolan Garosa, Špancem Rafaelom Nadalom, a potencijalni rival u polufinalu biće mu Britanac Endi Marej.

Viktor Troicki u prvom kolu turnira u Parizu igraće protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, a u eventualnom drugom kolu sastaće se sa boljim iz duela između Simonea Bolelija i Stiva Darsisa.

Filip Krajinović u prvom kolu igraće protiv 17. nosioca Belgijanaca Davida Gofana, dok se Dušan Lajović sastaje sa Argentincem Maksimom Gonsalesom, a eventualni protivnik u drugoj rundi biće mu Švajcarac Stan Vavrinka.

Marej takmičenje na Rolan Garosi počinje okršajem sa kvalifikantom, zatim ga u drugom kolu isečekuje duel sa Vasekom Pospišilom ili ŽoaomSousom, a na putu do četvrtfinala verovatno će se sastati sa Davidom Fererom.

Rodžer Federertakođe će se na startu sastati sa kvalifikantom, potom ga verovatno čeka Marsel Granoljers, a projektovani suparnik u trećoj rundi mu je Ivo Karlović. Federera u osmini finala čekaju Gael Monfis ili Pablo Kuevas, dok bi pre polufinala sa Berdihom ili Nišikorijem trebalo da se sastane sa Stanom Vavrinkom.

Rafael Nadal, koji je postavljen za šestog nosioca,na startu turnira igraće protiv Francuza Kventina Halisa iz Francuske, u drugom kolu čeka ga Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov, dok bi u trećoj rundi mogao da se sastane sa još jednim domaćim takmičarom Adrijanom Manarinom. Potencijalni Nadalov rival u osmini finala je Bugarin Grigor Dimitrov.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN NA ROLAN GAROSU

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je motivisan da igra najbolji tenis na Rolan Garosu, ali da je rano da govori o eventualnom osvajanju turnira..."Nisam mogao da zamislim bolju uvertiru" za pariski gren slem, kazao je i Novak na dan svog rođendana, osvrćući se na odlične rezultate...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.