Đoković i Štepanek otvaraju finale Dejvis kupa, posle njih na terenu Lajović i Berdih

Izvor: Blic, 14.Nov.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Štepanek otvaraju finale Dejvis kupa, posle njih na terenu Lajović i Berdih

Finale Dejvis kupa, koje počinje u petak od 16 časova u beogradskoj Kombank areni, otvoriće duel Novaka Đokovića i Radek Štepanek, posle kojih će na teren izaći Dušan Lajović i Tomaš Berdih, odlučeno je žrebom obavljenim u četvrtak.

Susret dublova, između Nenada Zimonjića i Ilije Bozoljca sa jedne i Jana Hajeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Lukaša Rosola sa druge strane, na programu je u subotu od 16 časova.

U nedelju, počev od 14 sati, igraju najpre Đoković i Berdih, a onda Lajović i Štepanek.

Dušan Lajović je, podsetimo, odmenio Janka Tipsarevića koji nije uspeo da se oporavi od povrede, a Srbija je i bez Viktora Troickog, koji je pod suspenzijom.

Selektori, međutim, imaju pravo da do sat vremena pred početak meča izvrše izmenu, pa je moguće da, recimo, u nedelju Janko Tipsarević odigra peti meč protiv Štepaneka, naravno ako bude spreman i ako za tako nečim bude bilo potrebe.

Tim koji ostvari tri pobede, podići će čuvenu "salataru", pehar namenjen šampionu.

Češka je branilac titule, a Srbija je po drugi put u svojoj istoriji finalista ovog takmičenja. U prvom nastupu naši teniseri su, upravo u beogradskoj Areni, osvojili trofej pobedivši Francusku 2010.

Pročitajte još Janko se nije oporavio, Lajović na žrebu umesto Tipsarevića Lajović: Voleo bih da budem zvezda u nedelju Đoković: Potrudićemo se da rasteretimo Lajovića, možda budem igrao sva tri dana Zimonjić: Neočekivana je situacija, ali bili smo prvaci, znamo kako to ide Štepanek: Moja prednost je što niko ne očekuje da dobijem Novaka

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Dejvis kup,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Štepanek otvaraju finale Dejvis kupa, posle njih na terenu Lajović i Berdih

Izvor: Dzungla.org, 14.Nov.2013

Finale Dejvis kupa, koje počinje u petak od 16 časova u beogradskoj Kombank areni, otvoriće duel Novaka Đokovića i Radek Štepanek, posle kojih će na teren izaći Dušan Lajović i Tomaš Berdih, odlučeno je žrebom obavljenim u četvrtak.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.