ĐOKOVIĆ SE ZAHVALIO VUČIĆU: Nisam se osećao usamljeno u Australiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 12:08

ĐOKOVIĆ SE ZAHVALIO VUČIĆU: Nisam se osećao usamljeno u Australiji (VIDEO)

Lepe reči.

Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića, kojem je zahvalio što je svuda Srbiju predstavljao časno i hrabro i ukazao da nikada nijedan gost u Predsedništvu, osim Novaka, nije izazvao toliko interesovanje medija, ni zaposlenih na Andrićevom vencu, što znači, kako je rekao, da je "neko poseban i veći od svih nas danas tu".

Ðoković je zahvalio predsedniku na gostoprimstvu, ali pre svega na podršci koju su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić, ali i cela država, pružili tokom događaja u Australiji, čije mu vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju, pa ni učešće na prvom grend slemu sezone, Otvorenom prvenstvu Australije.

- Osetio sam potrebu da vam se zahvalim na podrsči koju ste mi pružili, kao i sve državne institucije, za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, suočen sa mnogo i problema i izazova, nisam se osećao usamljeno, jer sam imao podršku porodice, bliskih ljudi, prijatelja, ali i čitavog srpskog naroda, dobronamernih ljudi iz regiona i sveta, koji su pokušali da mi olakšaju situaciju - rekao je Ðoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.