Daj vamo taj daljinac, igra Antalija! Tandem Ronaldinjo – Eto ponovo aktivan!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daj vamo taj daljinac, igra Antalija! Tandem Ronaldinjo – Eto ponovo aktivan!

A tu je i Lamin Dijara...

Možda nisu na vrhuncu, ali jedva čekamo da ih opet vidimo u istom timu. A desiće se to tamo gde smo najmanje očekivali  – u povratniku u tursku elitu Antaliji. Četiri dana pošto je Samjuel Eto prihvatio ponudu bogatog vlasnika Antalije Gultekina Genčera, osnažena turska ekomonija primamila je i Ronaldinja, još jednog legendarnog igrača i člana one čuvene generacije Barselone, koja je po mnogima igrala najlepršaviji fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u istoriji najpopularnijeg sporta.

Ronaldinjove Barse, kako su je zvali.

Genčer sada svoj novac koristi kako bi makar delić te čarolije preneo na obalu Sredozemnog mora. Eto je već rekao da, a danas se putem video poruke oglasio i Ronaldinjo.

"Zdravo svima. Uskoro stižem u Tursku".

Samo nešto ranije Genčer se pohvalio.

"Dogovorili smo se sa Ronaldinjom. Mislim da ćemo u roku od dva dana i potpisati ugovor", rekao je Genčer.

Ali tu nije kraj, jer pored dva istinska asa fudbalske igre – a tu ne mislimo na Lamina Dijaru, miljenika navijača Partizana koji je i te kako cenjen u Antaliji – u tabor Škorpiona treba da dođe još jedno veliko ime, koje Genčer za sada čuva u tajnosti.

"Kada to budemo završili zapalićemo svet", samouvereno će predsednik.

Koliko Ronaldinjo i Eto mogu danas? Veliki je znak pitanja. Ali čini se – biće uživanje gledati Antaliju naredne sezone.

Rüya olur dediler...Herkes KONUSUR B4L YAPAR ‼️Pssssss Kardesim ronaldinho onlara SEN SÖYLE...B4L ye Hoşgeldin !!!

Lukavost koja se nije isplatila

Turska je u šoku...

Da li je povratak u Evropu realna opcija?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.