Da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi: Mirotić se OGLASIO i demantovao priče o Patrijarhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023, 18:14

Da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi: Mirotić se OGLASIO i demantovao priče o Patrijarhu

Sada igra za Olimpiju iz Milana.

Košarkaš Nikola Mirotić je letos bio na pragu dolaska u Partizan, ali na kraju je završio u Milanu. Počele se priče da ga je na to natereo neki velikodostojnik Srpske pravoslavne crkve, a govorkalo se da je to uradio direkno Njegova Svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije.

- Da li ga je zaista, kako se pričalo zvao patrijarh SPC Porfirije - glasilo je pitanje početkom oktobra u intervjuu za "Nedeljnik" za trenera Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željka Obradovića, na šta je on odgovorio.

- Nikola nije otkrio nijedno ime, ali mi je rekao da su u pitanju ljudi iz politike i crkve. Toliko znam - odgovorio je trener crno-belih i dodao:

- On to može da potvrdi.

Sada se konačno oglasio Mirotić i oštro demantovao da je iakda u životu imao kontakt sa patrijarhom Porfirijem.

Објава коју дели Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

- Želeći da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi i njenom patrijarhu, imam potrebu da izjavim da još uvek nisam imao čast da sretnem Njegovu Svetost patrijarha Porfirija niti da sa njim, direktno ili posredno komuniciram - napisao je košarkaš Olimpije iz Milana na Instagram profilu i dodao:

- Nadam se da će mi se u bliskoj budućnosti ostvariti želja da ga lično upoznam i dobijem njegov blagoslov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.