Mirotić demantovao: Patrijarha nikada nisam sreo

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 18:10

Mirotić demantovao: Patrijarha nikada nisam sreo

Košarkaš milanske Olimpije Nikola Mirotić demantovao je da je ikada razgovarao sa patrijarhom SPC Porfirijem.

"Želeći da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi i njenom patrijarhu, imam potrebu da izjavim da još uvek nisam imao čast da sretnem Njegovu Svetost patrijarha Porfirija niti da sa njim, direktno ili posredno komuniciram. Nadam se da će mi se u bliskoj budućnosti ostvariti želja da ga lično upoznam i dobijem njegov blagoslov", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je Mirotić na svom Instagram profilu.

Uskoro opširnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi: Mirotić se OGLASIO i demantovao priče o Patrijarhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023

Sada igra za Olimpiju iz Milana...Košarkaš Nikola Mirotić je letos bio na pragu dolaska u Partizan, ali na kraju je završio u Milanu. Počele se priče da ga je na to natereo neki velikodostojnik Srpske pravoslavne crkve, a govorkalo se da je to uradio direkno Njegova Svetost patrijarh srpski gospodin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.