Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2023, 18:50

MIROTIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Nikola odgovorio na klevete Grobara da ga je patrijarh Porfirije odgovorio da dođe u Partizan!

Rešio je da stavi tačku na sve priče Košarkaš Armanija, Nikola Mirotić, odlučio je da se oglasi putem svog Instagram profila kako bi demantovao klevetu koja je naneta Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Povod za Mirotićevu reakciju bila su poruke koje su Grobari, navijači Partizana, počeli da šalju na profil patrijarha Porfirija, tvrdeći da je neko od ... Read more
The post MIROTIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Nikola odgovorio na klevete Grobara da ga je patrijarh Porfirije odgovorio da dođe u Partizan! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mirotić konačno progovorio o glasinama da je patrijarh Porfirije uticao na izbor njegovog kluba

Izvor: Blic, 02.Nov.2023

Transfer saga koja je obeležila ovo leto, u kojoj je Nikola Mirotić na kraju odlučio da ne pojača košarkaški klub Partizan, pokrenula je sa sobom mnogo priča, a proslavljeni košarkaš je sada definitivno stavio tačku na neke od njih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.