Da li je ovo realno - Obamejang namignuo evropskom gigantu!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo realno - Obamejang "namignuo" evropskom gigantu!? (foto)

Pojavile su se nove informacije vezane za sudbinu napadača iz Gabona.

Pjer-Emerik Obamejang je jedna od najvećih zvezda transfer pijace ovog leta.

Najpre je navodno Gabonac imao sve dogovoreno sa upravom Pari sen Žermena, ali je došlo do nesljaganja uprava dva kluba, te je njegov transfer u francusku prestonicu propao.

Nakon toga, usledile su priče o njegovom odlasku u Čelsi ili Milan, kako su i jedna i druga ekipa tražile kvalitetnog napadača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Čelsi je potom angažovao Alvara Moratu iz Real Madrida i tako "zakopao" priče o prelasku najboljeg strelca Bundeslige na "Bridž".

U međuvremenu je postalo jasno da Obamejang karijeru neće nastaviti ni u Kini, kako je tamo okončan prelazni rok, pa su 28-godišnjem napadaču ostale dve opcije - ostanak u Dortmundu ili povratak u Milan.

Pojavila se potom informacija da Obamejang navodno ima dogovor sa jednom kineskom ekipom i da će na kraju ipak otići na Daleki istok, ali tek u januaru.

Više o tome u nastavku.

Ipak, italijanski mediji prenose nove detalje, naime "za oko" im je zapala jedna aktivnost ovog fudbalera na "Instagramu".

Naime, on je lajkovao fotografiju ili svog starog dresa Milana, ili fotomontaže dresa "Rosonera" sa njegovim imenom na leđima.

So Pierre-Emerick Aubameyang just 'liked' this on Instagram... #ACMilan #BVB pic.twitter.com/wJAYOUfHHR

— footballitalia (@footballitalia) 23. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.