Lesterov ultimatum - Ovo su uslovi pod kojim Marez može da ide!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lesterov ultimatum - Ovo su uslovi pod kojim Marez može da ide!

Prema poslednjim informacijama, uprava "Lisica" spremna je da se odrekne svog najboljeg igrača ali pod određenim uslovima.

Nije tajna da bi Marez bez problema napstio redove Lester sitija ovog leta. On je ostao u ekipi nakon sezone u kojoj su iznenadili svet i osvojili Premijer ligu, ali su "Lisice" razočarale u sezoni za nama, te bi Alžirac rado promenio sredinu.

Isto tako, poznato je i da su za njegove usluge najveće interesovanje pokazali Arsenal i Roma, a uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanskog kluba je na "King Pauer" poslala i ponudu tešku 23 miliona evra.

Ta ponuda je glatko odbijena, ali uprava Lestera nema ništa protiv prodaje svog najboljeg fudbalera, ali samo pod određenim uslovima.

Naime, oni su voljni Marezu da dozvole da pregovara sa zainteresovanim stranama samo u slučaju da na njihovu adresu stigne ponuda teško od 35 do 40 miliona evra.

Drugi uslov je da to bude urađeno do 11. avgusta, kada počinje Premijer liga. Dakle, ukoliko niko ne ispuni prvi uslov do početka najkvalitetnijeg takmičenja na "Ostrvu", Marez neće napuštati redove ekipe Krega Šekspira.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.