DVE DECENIJE VOLI ISTU: Ovo je naočita Ivana, žena koja je zauvek osvojila srce Ivice Ilieva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 14:14

DVE DECENIJE VOLI ISTU: Ovo je naočita Ivana, žena koja je zauvek osvojila srce Ivice Ilieva (FOTO)

Svoju ljubav krunisali su sa troje dece.

Kada se pomene Ivica Iliev niko u fudbalskoj Srbiji ne ostaje ravnodušan. Neki ga obožavaju, neki ne mogu da ga smisle, ali onih kojima je svejedno sigurno nema. Od kada je zakoračio na fudbalsku scenu kao igrač, a posle i kao funkcioner o njegovom poslovnom životu se sve zna, dok sa druge strane privatan život sebično čuva daleko od očiju javnosti. Zna se tek onoliko, koliko je on želeo da podeli.

Večiti derbi večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Poznato je da je već dve decenije u skladnom braku sa suprugom Ivanom sa kojom ima troje dece, dva sina i ćerku. Ono što njegovu izabranicu razlikuje od mnogo pratilja poznatih sportista je činjenica da ona uživa u ulozi majke i supruge i da je medijsko eksponiranje ne zanima. Ali ono što je sigurno je da je lepa gospođa Ilijev sve ove godine najveća podrška i najsnažniji vetar u leđa svom izabraniku, a da je njihova ljubav iz godine u godinu sve jača.

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.