DUCIJEV BRUTALNI TREĆI SET: Lajović eliminisao bolje rangiranog od sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 22:33

DUCIJEV BRUTALNI TREĆI SET: Lajović eliminisao bolje rangiranog od sebe

Sledi duel sa domaćim igračem.

Srpski teniser Dušan Lajović se plasirao u četvtfinale ATP turnira u Buenos Airesu. On je sa 2:1 (6:4, 1:6, 6:1) pobedio Alehanda Tabilja iz Čilea, koji je četiri mesta ispred Ducija na ATP listi (58:54).

U prvom setu viđej je samo brejk u trećem gemu i to je bilo dovoljno da ga Srbin reši u svoju korist sa 6:4.

Zatim je Čileanac zaigrao fenomenalno i dobio je drugi set sa 6:1 i mnogi su pomislili da će Dušana zadesiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ista sudbina kao i u meču Dejvis kupa u Kračljevu protiv Aleksa Molčana, kada je posle dobijenog prvog seta prosto nestao sa terena.

Ipak, Lajović se vratio na najbolji mogući način i treći set je on dobio sa 6:1 i sada u četvrfinalu ide na boljeg iz duela dva Argentonca (Fakundo Diaz Akosta - Francisko Serendulo).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.