DRAMA U BEČU: Veliki favorit PREOKRETOM sprečio senzaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 19:35

DRAMA U BEČU: Veliki favorit PREOKRETOM sprečio senzaciju!

Nije moglo bez uzbuđenja.

Preživeo je pakao Danil Medvedev na ATP turniru u Beču. Šesti nosilac u austrijskoj prestonici proveo je na terenu tačno dva sata protiv Vašeka Pospisila i na kraju savladao Kanađanina posle preokreta rezultatom 2:1 (po setovima 4:6, 6:3, 6:2).

Samo jedan brejk u prvom setu, u prvom gemu, bio je dovoljan Vašeku Pospisilu da osvoji ovaj deo igre i trijumfuje sa 6:4.

Isto je bilo i u drugom setu, ali na suprotnoj strani. Rus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iznenadio Kanađanina u osmom gemu izjednačio na 1:1 i odveo meč u odlučujući treći set.

Con este gran ace, Medvedev conseguía firmar su mejor resultado en el #ErsteBankOpen pic.twitter.com/rcjexQqnSe

— Tenis Central (@Tenis_Central) October 29, 2020

Indisponirani Pospisil nije uspeo da napravi podvig. Greškama u trećem i petom gemu, dozvolio je Danilu da stigne do brejkova i plasira se u četvrtfinale sa ubedljivih 6:2.

Za ulazak u polufinale, Medvedev će igrati protiv Afrikanca Kevina Andersona, koji je ranije priredio senzaciju eliminisavši Pabla Karenja Bustu sa 2:0 (7:5, 6:1).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.