DONA VEKIĆ U PRVOM PLANU: Bezobrazni Kirgios provocirao Vavrinku! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONA VEKIĆ U PRVOM PLANU: Bezobrazni Kirgios provocirao Vavrinku! (video)

Australijanac je još jednom privukao pažnju javnosti iz potpuno pogrešnih razloga.

Nije mu bila dovoljna šarena frizura, morao je da se posluži i neprofesionalnim ponašanjem kako bi iz takta izbacio Stena Vavrinku, u međusobnom okršaju u okviru Rodžers Kupa u Montrealu.

Šta se dogodilo?

Tokom drugog seta, kamere i mikrofoni na terenu su uhvatili Nika Kirgiosa kako provocira Švajcarca, pominjući njegovu devojku.

"Kokinas ti je je**o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << devojku. Žao mi je što moram to da ti kažem.", rekao je Kirgios, misleći na svog Dejvis Kup saigrača i zemljaka Tanasi Kokinakisa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL Kirjios rekao Vavinki usred meča: Devojku ti j*** Kokinakis! /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Avg.2015

Dvadesetogodišnji australijski teniser grčkog porekal Nik Kirjios poneo se izuzetno neprofesionalno u meču sa Stenom Vavrinkom u Montrealu, uvredivši švajcarskog tenisera koji je, na kraju, predao ovaj susret zbog bola u leđima i to u situaciji kada je gubio sa 7:6(8), 3:6, 0:4...Kirjios je, posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.